• 1011 Budapest, Vám utca 2, fsz. 2

BarChip 48 statikailag méretezhető makroszál

Magas- és mélyépítési területen ipari padlók, egyéb lemez- és bizonyos betonszerkezetek erősítő szála. 48 mm hosszú, nyomott mintás makroszál.

Statikai méretezés szerinti adagolással kiváltja a vasalást. Előnyei: Felgyorsítja és leegyszerűsíti a munkamenetet az acélhálóval szemben. Akár 50%-os költségmegtakarítás, időtálló, korróziómentes, Növeli a beton kopás- és ütésállóságát. Környezettudatos -előállításakor jelentősen alacsonyabb a szén-dioxid kibocsátás, mint az acél előállításánál.

Anyagigény: minimum 2,5 kg/m3 Mennyisége a tervezett igénybevételtől függ, amit statikai számításokkal kell meghatározni. A statikai számítást igény esetén szakértő statikussal elkészíttetjük.

Kiszerelés: 2,5 kg-os szétfoszló papírzsákban.

BarChip MQ 58 statikailag méretezhető makroszál

Elsősorban iparipadlók, és méretezett minőségi lemezszerkezetek készítéséhez használják. 58 mm szálhosszúságú makroszál.

Statikai méretezés szerinti adagolással kiváltja a vasalást. Előnyei: Felgyorsítja és leegyszerűsíti a munkamenetet az acélhálóval szemben. A szálak a dróthoz hasonlóan meghajlíthatóak, belesimíthatóak a felületbe. Akár 50%-os költségmegtakarítás, időtálló, korróziómentes, növeli a beton kopás- és ütésállóságát. Környezettudatos előállításakor jelentősen alacsonyabb a szén-dioxid kibocsátás, mint az acél előállításánál.

Anyagigény: minimum 2,5 kg/m3 Mennyisége a tervezett igénybevételtől függ, amit statikai számításokkal kell meghatározni. A statikai számítást igény esetén szakértő statikussal elvégeztetjük.

Kiszerelés: 5 kg-os szétfoszló papírzsákban.