• 1011 Budapest, Vám utca 2, fsz. 2

FELÜLETKEZELŐ SZEREK

A CONTOPP® Kipárolgásgátló megvédi a friss esztrichet a gyors kiszáradástól, amely túl gyor száradási zsugorodást illetve a cement megégését okozhatná. A CONTOPP® Nanosilin 20Z nátrium-szilikát alapú impregnálószer gyenge, porló esztrich és beton felületek utólagos megszilárdításához.

Alkalmazási területek

Nagy melegben az esztrich túl gyors kiszáradásának megelőzésére, illetve a gyenge, porló felületek utólagos szilárdítása.

CONTOPP® Kipárolgásgátló (Verdunstungschutz) 10

Felületi utókezelőszer frissen fektetett esztrichekre.

Cementkötésű építőanyagok hirtelen kiszáradásának megakadályozására, a takarófólia helyettesítésére. Repedésgátló, felületi porlást gátló műgyanta bázisú utókezelőszer. A mattned-ves esztrich felületére kell szórással felhordani.

Megrendelhető: 20 kg-os műanyag kannában.

Anyagigénye: 50 – 300 g/m2 az esztrich nedvszívó képességétől függően.

CONTOPP® Nanosilin 20Z

Felületszilárdító impregnálószer.

Szilárd tapadást és lehorgonyzódást biztosít az esztrichfelületre történő ragasztáshoz. Kitölti és lezárja a kisebb felületi repedéseket. A teljes behatolási mélységben (akár 3 cm-ig) javítja a tapadó-húzószilárdságot. Javítja a felület szilárdságát. Friss és régi betonra egyaránt felhordható. Megrendelhető: 20 kg-os műanyag kannákban. Anyagigénye: 100 – 300 g/m2 a beton nedvszívó képességétől függően.