• 1011 Budapest, Vám utca 2, fsz. 2

ADALÉKSZEREK SPECIÁLIS FELADATOKRA

A CONTOPP® bedolgozási segédanyagok lehetővé teszik a cementesztrich kényelmes bedolgozását, figyelembe véve az alapanyagok változó minőségét és a legváltozatosabb építési-éghajlati viszonyokat. A CONTOPP® segédanyag sorozat ideális lehetőséget biztosít olyan cementesztrichek készítéséhez, amelyeknek kiválóak a keverési és bedolgozási tulajdonságai szinte minden típusú homokkal. A CONTOPP® Kötéskésleltető (Verzögerer) 10 és a CONTOPP® Frost-Ex MO3 lehetővé teszik az esztrich fektetését magas nyári és fagyos téli hőmérsékletek idején is.

Alkalmazási területek:

A CONTOPP® bedolgozási segédanyagokat minden cementesztrich készítéséhez érdemes alkalmazni, ahol szeretnék biztosítani a könnyű bedolgozást, figyelembe véve természetesen a munkaterület körülményeit. Használható minden hagyományos cementesztrich készítéséhez, az MSZ EN 13813 szerinti CT – C40 – F7 szilárdsági osztályig. A CONTOPP® bedolgozási segédanyagokat az összes CONTOPP® gyorsító-és javító termékkel lehet kombinácóban alkalmazni.

CONTOPP® Estrichmix 10

Képlékenyítő normál homokhoz, fűtött esztrichez a hővezető képesség javítására.

Speciális adalékszer a fűtőcsövek vagy kábelek hézagmentes beágyazásához, az esztrich jobb hővezető képességéhez, a fűtési energia hatékonyabb felhasználásához. Erősen képlékenyít, gátolja a repedésképződést és a keverék szétosztályozódádát.

Megrendelhető: 20 kg-os műanyag kannában.

Adagolási tartomány: 0,125 – 0,250 V % a cementsúly arányában.

CONTOPP® Estrichmix 60

Képlékenyítő az alacsony finomszemcse tartalmú homokokhoz, fűtött esztrichhez a hővezető képesség javítására.

Speciális adalékszer a fűtőcsövek vagy kábelek hézagmentes beágyazásához, az esztrich jobb hővezető képességéhez, a fűtési energia hatékonyabb felhasználásához. Erősen képlékenyít, gátolja a repedésképződést és a keverék szétosztályozódádát. Elsősorban problémás, alacsony finomszemcse tartalmú esztrichekhez.

Megrendelhető: 20 kg-os műanyag kannában.

Adagolási tartomány: 0,2 – 0,5 V % a cementsúly arányában.

CONTOPP® Estrichmix 65

Képlékenyítő a magas finom szemcse tartalmú homokokhoz, fűtött esztrichez a hővezető képesség javítására.

Speciális adalékszer a fűtőcsövek vagy kábelek hézagmentes beágyazásához, az esztrich jobb hővezető képességéhez, a fűtési energia hatékonyabb felhasználásához. Erősen képlékenyít, gátolja a repedésképződést és a keverék szétosztályozódádát. Elsősorban problémás, magas finomszemcse tartalmú esztrichekhez.

Megrendelhető: 20 kg-os műanyag kannában.

Adagolási tartomány: 0,2 – 0,5 V % a cementsúly arányában.

CONTOPP® Effloor H5

Folyékony sókivirágzás csökkentő, hidrofobizáló és feszültségcsökkentő adalékszer.

CONTOPP® Kötéskésleltető (Verzögerer) 10

Folyékony adalékszer az esztrich bedolgozhatóságának meghosszabbítására.

Késlelteti a szilárdulás beindulását, meghosszabbítja a bedolgozási időt. Erős képlékenyítő hatása könnyíti a bedolgozást.

Megrendelhető: 20 kg-os kannában.

Adagolási tartomány: 0,5 – 12 ml/cementkg.

CONTOPP® Frost-Ex MO 3

Folyékony fagyásgátló – 10 ° C-ig.

Lehetővé teszi az esztrich beépítését -10°C-os hőmérsékletig. Lehetővé teszi a fagyásbiztonság eléréséhez szükséges nyomószilárdság (5 N/mm2 fölötti) gyors elérését a cement adagolástól és a cementminőségtől függően.

Megrendelhető: 24 kg-os műanyag kannában.

Adagolási tartomány: 0,4 kg – 1,0 kg/50 kg cement.